Internetowa giełda części

Wybierz samochód i części jakich szukasz

Opinie

AutoParto.pl to jedyna bezpłatna platforma ogłoszeniowo-handlowa w Polsce tego typu. Giełda umożliwia szybkie dotarcie do wielu sprzedawców różnych części samochodowych jednocześnie, a sprzedawcom daje możliwość poszerzenia grona klientów.

 

Wszystkie opinie o Autoparto.pl są dla nas bardzo ważne, dokładnie je analizujemy i bierzemy pod uwagę przy poprawianiu funkcjonalności serwisu. Zachęcamy wszystkich użytkowników do wyrażania własnych opinii na temat naszej giełdy internetowej. Każda opinia jest dla nas zachętą do dalszej pracy i motywacją do stałego poszerzania oferty oraz uzyskania 100% satysfakcji Klienta.

 

Poniżej prezentujemy kilka opinii na temat naszej działalności pochodzących z niezależnych serwisów opiniowych.

 

Dodano 5 kwiecień 2014:

Znakomita oferta, polecam każdemu automaniakowi. Niskie ceny, miła atmosfera zakupu. Polecam i pozdrawiam wszystkich motomaniaków.

 

Dodano 3 kwiecień 2014:

Opcja indywidualnej wyceny bardzo mnie zachęciła, skorzystałem i z całą pewnością wiem, że będę korzystał z giełdy jeszcze nie raz. Polecam wszystkim.

 

Dodano 1 kwiecień 2014:

Polecam giełdę, mają fajne części, szeroka oferta. Świetny pomysł, na pewno polecę znajomym. Gratulacje.

 

Dodano 27 marzec 2014:

Jeżeli ktoś często naprawia autko i szuka czegoś taniego, używanego i w dobrym stanie polecam giełdę Autoparto!

 

Dodano 23 marzec 2014:

Super sprawa, kupuję tam czasem jak mi coś potrzeba, bo nowe części niestety są drogie :)

 

Dodano 1 marzec 2014:

Jestem bardzo zadowolony z zakupu na giełdzie internetowej Autoparto, warto tam kupować.

 

 

Dodano 25 luty 2014:

Jak najbardziej polecam. Co prawda były małe problemy, ale z mojej winy bo podałem zły numer części sprzedawcy, jednak zwrot okazał się bezproblemowy i sprzedawca wymienił mi część na pasującą i szybko przesłał. Polecam.

 

Dodano 19 luty 2014:

Sprawdziłem i też jestem zadowolony z zakupów tam.

 

Dodano13 stycznia 2014:

Super sprawa, kupowałem tam raz hak holowniczy.

 

Dodano 5 grudnia 2013:

Fajny patent z darmową wyceną, mi się to widzi. Korzystałem jak szukałem zderzaka do Astry. Myślę, że warto.

 

Dodano 27 listopada 2013:

Bardzo fajna inicjatywa. Ja kupiłem tam używki, których nie udało mi się znaleźć na szrotach i innych serwisach do Vectry, więc śmiało mogę polecić autoparto innym.

 

Dodano 2 listopada 2013:

Ja mam małą firemkę transportową, taki tam rodzinny biznes. Kupiłem tam kiedyś od jakiegoś gościa kilka części i zgodzę sie, ze to fajna sprawa.

 

Dodano 5 października 2013:

Korzystałem z oferty Autoparto i znalazłem tam części używane, których wcześniej nie mogłem znaleźć lub jak już były dostępne to w opłakanym stanie. Polecam, jestem zadowolony i z pewnością jeszcze kiedyś skorzystam i polecę swoim znajomym.

 

Dodano 27 września 2013:

Bardzo, bardzo fajna giełda części. Fajne materiały pomocnicze i super inicjatywa. Polecam !

 

Copyright © 2012 Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu | Polityka cookies.


Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in /home/users/autoparto/public_html/autoparto.pl/lib/EditoError.php on line 356

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/users/autoparto/public_html/autoparto.pl/lib/EditoError.php on line 357

Warning: fopen(gfx/_logs/error_06_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/users/autoparto/public_html/autoparto.pl/lib/EditoError.php on line 378

Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in /home/users/autoparto/public_html/autoparto.pl/lib/EditoError.php on line 356

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/users/autoparto/public_html/autoparto.pl/lib/EditoError.php on line 357

Warning: fopen(gfx/_logs/error_06_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/users/autoparto/public_html/autoparto.pl/lib/EditoError.php on line 378